Jump to content

iflorin

Membri
 • Content Count

  1604
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

iflorin last won the day on April 3 2018

iflorin had the most liked content!

Community Reputation

29 Neutral

About iflorin

 • Rank
  Member
 • Birthday 11/16/1975

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Auto
  Hyundai
 • Model
  Accent 1.6 16V
 • An
  2008
 • Locatie
  Arad
 1. iflorin

  Amortizoare

  Sper ca NU ai achizitionat SACHS! Eu am achizitionat in luna Iulie un set de amortizoare SACHS si le-am montat in August. In luna Octombrie, masina avand comportamentul unei barci, am facut un test amortizoare, iar rezultatul este: 46% in decurs de 4 luni! vehicul folosit doar de o singura persoana! Pe fata sunt KYB, montate acu 4-5 ani si are un rezultat de 61%! PROBLEMA este ca NU le-am montat intr-un service autorizat, ci la un service privat, asa ca... nu imi mai pot recupera banii. Asa ca am revenit pe KYB, in veci nu voi mai achizitiona SACHS !
 2. Pentru cei care vor sa dezactiveze AC a.i. sa se porneasca cand vrem noi, exista o setare. Se pune contactul, se muta comutatorul pe ventilatie parbriz si se da drumul la ventilatie (cu beculetul aprins pe AC) pe treapta 1. Se apasa pe butonul de recirculatie aer interior, pana se stinge de la sine beculetul de AC, iar la sfarsit se ia contactul.
 3. Ai pus testerul ? ce spune...
 4. Din experienta personala: 185/65/14 vs 175/70/14 - anvelope joase si late; - consum la fel; - se aseaza la fel la drum, aceiasi aderenta, aceiasi stabilitate. .. NU am simtit nimic diferit intre cele 2-ua dimensiuni ! Dar RECOMAND, 195/65/15 ... la astea simti si vezi diferenta!
 5. Pentru cei care aveti nevoie de piese originale la prima mana: https://www.concordshop.ro/
 6. iflorin

  CONSUM

  Elantra 2018, consum la bord: 7.8...
 7. iflorin

  Caseta direcție

  Comandati setul inlocuitor si gasiti un atelier sa va faca bucsele din teflon!
 8. Topic INCHIS. Mi-am achizitionat pana la urma unul NOU...
 9. Pana la urma cei de la Timisoara, nu sau revenit !? - La o revizie de 60 km, mi-au taiat burduful de la planetara inspre cutie, l-au manjit cu noroi si mi-au spus ca l-am agatat eu! se vedea cu ochiul liber ca e taietura dreapta de catter! Dupa scandal si cateva discutii cu avocatul meu, l-au schimbat pe barba lor si manopera lor. Atunci a fost ultima data cand le-am trecut pragul ! Mentiune: masina de noua, a iesit din reprezentanta a 3-a zi cu scut protectie motor, montat in fata mea. - Pretul unei revizii anuale acum la Crdi, depaseste 1500 lei! Prefer ORADEA, in detrimentul Timisoara!
 10. Salutari, are cineva de vanzare un carlig remorcare Accent 2008? Mersi
 11. Un... pamflet, a se citi ca atare! Dacă NU ai cu cine, nu poți rezolva! Răspunsul primit este cel clasic: se fac cercetări în vederea identificării autorului. În concluzie: - într-un an, dacă nici Vodafone,Orange, Telekom și reprezentanța Huawei Romania (căreia i-am solicitat să transmită service-urilor partenere, în cazul în care primesc în service telefonul, să îl rețină și să anunțe Poliția ca fiind declarat furat, de la care nu am primit nici un răspuns), nu au reușit identificarea telefonului după seria de IMEI, nu ii pot acuza pe cei din Poliție de incompetență! Dacă nu ai cu cine să colaborezi... nu ai cum să rezolvi un caz! - și ca totul să fie favorabil, începând din luna Mai, sa schimbat legislația a.i. doar in cazuri SPECIALE, operatori mobili pot face identificarea prin IMEI! Furtul nefiind un caz special... so... au liber la furat telefoane! Personal, apreciez strădania depusă timp de 1 an în rezolvarea cazului! NU știți ce greu le-a fost! Așa că am rămas cu întrebări și solicitări fără răspuns , dar și cu o pagubă de 1200 lei. Și am încheiat pamfletul. Trimis de pe al meu WAS-LX1 folosind Tapatalk
×
×
 • Create New...