Jump to content

james kilowatt

Membri
 • Content Count

  6194
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  209

james kilowatt last won the day on January 19

james kilowatt had the most liked content!

Community Reputation

582 Excellent

About james kilowatt

 • Rank
  Belgianu'
 • Birthday 02/28/1998

Profile Information

 • Auto
  Mazda
 • Model
  CX-30
 • An
  2020
 • Locatie
  Lumea larga

Recent Profile Visitors

2537 profile views
 1. james kilowatt

  Pandemie...

  Nu mai e nevoie sa deschizi televizorul ca sa afli de boala asta, acum e suficient de răspândită încât sa ai contact cu ea și direct. Din bula mea au făcut-o o groaza. Majoritatea adusa de copii de la școală. Am un amic (vaccinat), mai tânăr ca mine care a făcut forma lunga,. N-a avut simptome nasoale, fără spitalizare & shit însă după 6 luni încă nu-i refăcut complet, e veșnic obosit, insomnii etc. Primul caz grav de care am auzit a fost înainte de vaccin, la un coleg (mai bătrân) de serviciu care a fost 37 zile intubat. I-a luat 6 luni e re-invente sa meargă. Oameni pe care ii cunosc personal, nu povesti de la televizor. Plus ca sunt sigur ca ai doctori prin familie în care ai încredere și care au de povestit. Mătușa - mea e specialista în boli de plămâni, pensionara, și au re-angajato din lipsa de personal ca să se ocupe de reeducarea celor trecuți prin formele grave.
 2. james kilowatt

  Pandemie...

  Pai ii avem deja. Se chema anticorpi, limfocite nu-știu-de-care & shit. Se produc la comanda, natural, de propriul organism după o injecție care costa mult mai puțin decât un schimb de ulei (probabil inutil și ala, inventat de mafia uleiurilor și a serviceurilor ca să ia niște miliarde de la prostanii cu volan). Tu vezi conspirationistii 5g să-și bage nanoroboti în ei, după ce sunt căcati pe ei în fata unor vaccinuri de pe vremea televizoarelor cu lampi?! Pai dacă ii transforma bilgheitz în termineitari?!
 3. james kilowatt

  Pandemie...

  FDA a dat aprobarea completa de pe 23 August, când sărbătoream noi întoarcerea armelor împotriva fascistilor, deci tre' să-ți mai updatezi sursele. Definiția aia a vaccinului e una extrem de personala, și în plus încurci doua chestii. Sa fii purtător/infectat cu un virus e una, sa fii bolnav e alta. Dealtfel pe test nu scrie "bolnav" sau "sănătos" ci doar detectat sau nedetectat virusul ala.
 4. james kilowatt

  Pandemie...

  Cifrele tale se citesc altfel : la categoria 50+, aprox 10% nevaccinati încă mai provoacă 54% din spitalizari. Asta bate foarte bine cu ce spune mafia pharma, și anume ca vaccinul oferă o protecție là formele grave de peste 90%. Dacă categoria 50+ e vaccinata la 90% fix din cifrele alea rezulta o protecție de peste 90% (șansa să ajungi la spital scade de 10.5 ori).
 5. james kilowatt

  Pandemie...

  Australia asta parcă-i Belgia. Cu federalul, regionalul, comunitarul șamd @Uko Vezi ca linkurile pe care le pui (sau cel puțin cele pe care le-am citit eu) susțin exact opusul a concluziilor pe care le tragi. "So let me make one thing clear: Vaccinated people are not as likely to spread the coronavirus as the unvaccinated. Even in the United States, where more than half of the population is fully vaccinated, the unvaccinated are responsible for the overwhelming majority of transmission.". În articol ai și explicația. Cei vaccinați se contaminează ei înșiși mai rar decât cei nevaccinati. Iar când o fac sunt contagiosi mai puțin timp și cu o încărcătură virala mai redusa. Chestie absolut la mintea cocosului dealtfel pentru oricine mai și gândește în loc sa pună botul la toate ineptiile. Iar australienii au dreptul sa ia masurile care li se par lor cele mai importante. Ar putea sa nu faca nimic și sa aibă spitalele pline și scăpa cine poate. Sau la extrema cealaltă ar putea închide complet toată tara din pe toți cetățenii la ei în case, și ar scăpa de virusi. Cu dezavantajele evidente. Sau masuri undeva între cele doua extreme, încât sa nu fta nici economia nici spitalele. Și să-i frece pe nevaccinati e un compromis foarte bun.
 6. james kilowatt

  Pandemie...

  Dacă ești nevaccinat ai șanse de vreo 10 ori mai mari sa ocupi un pat de spital al unui australian nevinovat. Și nu, nu e același lucru, asta e o marota falsa pe care o agita anti-vaxerii așa-zis moderați. Tot te poți infecta, tot poți transmite virusul mai departe, e adevărat, însă probabilitățile sunt sensibil mai mici.
 7. james kilowatt

  Pandemie...

  Era mai bănoasa illusion for demand pentru un tratament. Când ești cu tubul in nas dai cu plăcere câteva mii de euro ca să scapi, în timp ce atunci când nu te doare nimic ți se pare imoral ca big pharma vinde doza cu 20e. Curios cum de teoria conspiratiei nu atinge de exemplu homeopatia, care e o escrocherie pe fata. Poate ca pentru cei care cred în ea cred și în homeopatie? Cat costa o sticluță de apa distilata de la Boiron, numita "oscilococcinum"? La mine e 20e, 30 picături de apa dr ploaie. Pardon, doze de medicament.
 8. james kilowatt

  Pandemie...

  Ar însemna că se arunca mai mult de jumate din doze. La mine virgula e încă acolo, mai ales ținând cont ca de fapt mai puțin de 5 miliarde au primit minim o doza.
 9. james kilowatt

  Pandemie...

  S-a început cu doua doze în trei săptămâni, de asta numărul de doze e mare. Doza 3, 4 etc vor fi (dacă vor fi) o data pe an în medie, și nici pe alea nu le face toată poluata (eliminam antivaxxeri, copii, saracii etc). Eu vorbesc pe termen lung, nu doar de faza "acuta" a problemei. Plus ca 30 miliarde de doze la o populație a planetei de 8 miliarde mie îmi da cu virgula. Întrebarea mea e dacă ai cumpărat acțiuni la Pfizer. Și la pompele funebre, ca să fii cât mai diversificat
 10. james kilowatt

  Pandemie...

  Vaccinul e acoperit de asigurările de stat, deci iei dintr-un buzunar ca să bagi în altul. Puteai sa dai direct pensiile. Hai sa zicem că profitul e 20e pe doza (aka il dezvolți, fabrici, transporți, distribui cu 5 euro doza cu chip cu tot și îl vinzi cu 25). Și ca dai 5 miliarde de doze anual. 100 miliarde anual profit. Crezi ca banii ăștia îți ajung pentru măcar 100 milioane de pensionari din Europa și America de N?
 11. james kilowatt

  Pandemie...

  Iar Vanguard sunt și eu (am un etf de la ei), poate și tu și câteva zeci sau sute de milioane de pensionari din toată lumea Fondurile de pensii investesc în pharma pentru ca sunt predictibile, chestia asta se întâmplă de zeci de ani și nu-i niciun secret. În "Factfulness" (pe care o recomand celor care au tendința sa vadă totul negru în lume) chiar e un capitol pe tema asta.
 12. james kilowatt

  Pandemie...

  Da, "don't look up" e simpatic.
 13. james kilowatt

  Pandemie...

  Toți virușii evoluează ca să devina mai contagiosi. I-a învățat un raspopit pe nume Darwin...
 14. james kilowatt

  Pandemie...

  Sigur n-o fi și asta tot de la vaccin ?
×
×
 • Create New...