Jump to content

luckylove

Membri
 • Content Count

  67
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 Neutral

About luckylove

 • Rank
  Member
 • Birthday 11/08/1977

Profile Information

 • Auto
  Hyundai
 • Model
  Santa Fe
 • An
  2007
 • Locatie
  Bacau

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Salut . Aici a fost problema cu carcasa diferential din cutia de viteze
 2. Salut . Nu ai ce sa legi . Intra in meniu si trebuie sa cauti SWC . Acolo setezi comenzile volan . Sau suna ma 0773704353 .
 3. Salut . Ce ai facut cu cutia pana la urma ? 0773704353

 4. Perfecta dreptate boss . Acum ma lupt cu o cutie . E vorba de pinionul se la treapta a 5 a . S a crapat suportul de tabla de la rulment cu bile cilindrice si a atacat un alt rulment distantier cu bile cilindrice care s a dacut bucati . Urmarea a fost joc in in axul de la treapra 5 si frecare in capac . Noroc ca am demontat la timp cutia . Sper sa gasesc pielese . Filtrul de ulei este praf . In cutie s a bagat orice altceva decat ulei original hyundai sp3. Faga nelu ...vreau sa vb . Numarul meu este 0773704353 . Merci . Spor !
 5. Salutare , dupa un timp mai indelungat in care nu am mai intrat pe forum . Dupa Destule Santa Fe uri 2 rezolvate , m am gandit sa postez rezolvarile la Santa Fe 3 . Problema 4x4 rezolvata , client multumit . Nu prea sunt lasat sa arunc mai multe poze...
 6. 2100 ron a fost manopera sau toata treaba ?
 7. Uleiul se schimba prima data la 90k km si dupa asta din 45 in 45k km . Cine te a pacalit cu long life ?
 8. Pinionul diferential din cutia de viteze se duce . Nu incurcati cutia dd viteze cu cutia de transfer
 9. Scuze . De aici si miros de motorina nearsa . Eram obosit Biela stramba datorata de un injector care a pulverizat prea mult . Explozie prea puternica ... rezultat biela stramba . Piston ajuns in capat ce cursa cativa mm mai jos decat normal . Nu e momentul de contraziceri dar ca exemplu stiu multe motoare de renault , ford cu problema asta .
 10. Salut . Banuiesc biela stramba la un piston . Dureaza cateva secunde de balbaiala la pornire pana se face compensarea . De aici si miros de compresie .
 11. Poti sa detaliezi ce face reprezentanta de banii astia ?
 12. De ce nu schimbi doar pompa fara carcasa ? E vreo 100 ron
 13. 0773704353 E vorba de carcasa pinion diferential cutie viteze nu cutie de transfer
 14. Asta cu aerul in cutie e geniala 😀 . Eu cum sa fac frate ca abia mi am schimbat pinionul diferential din cutia automata si a necesitat craparea cutiei automate ... oare cat aer o fi luat ?... am golit si convertizorul de ulei - si acolo aer fara numar ... Prietene ... pot sa ti spun ca nu exista nici un procedeu nemaivazut de schimbare ilei cutie automata la santa fe . Exista buson de golire ... da drumu la tot uleiul , toarna ulei nou original hyundai 4 litri in prima faza , porneste motorul , trece l prin toate treptele de viteza , de 2 - 3 ori las o in P si apoi cand motorul este incins la 90 grade incepi sa torni ulei din urmatorul bidon pe joja si verifici pana ajunge la nivelul maxim pe zona de 75 grade . Si ca sfat nu mai apleca urechea la toti mecanicii 😀
 15. Problema este in pinionul diferential din cutia de viteze care are dantura polizata din cauza ruginii . Intre cutia de viteze si cutia de transfer ajunge apa care se prelinge de pe prelungitorul de la planetara dreapta . Rezolvarea este schimbarea pinionului care necesita demontarea si craparea cutiei de viteze . Va sfatuiesc pentru cei cu automata sa schimbati si filtrul cutiei odata ce demontati . Daca mergeti la un service capabil , rulmentii se recupereaza . Pentru cei care pot ajunge la Bacau imi ofer serviciile . Mai recomand ulei original pentru cutia automata . Se va scoate si uleiul din convertizor cu ocazia asta , lucrul fiind foarte benefic . Recomand si demontarea/curatarea si schimbarea uleiului la haldex / cuplaj 4x4 . Piese necesare schimbarii la service capabil : pinion diferential , simering interior pinion , 8 litri ulei hyundai ( cutie automata ) filtru ulei . Haldexul necesita 150 g de ulei . Bafta va doresc !
×
×
 • Create New...