Jump to content

ion73

Membri
 • Content Count

  88
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

ion73 last won the day on June 4 2016

ion73 had the most liked content!

Community Reputation

3 Neutral

About ion73

 • Rank
  Member

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Timisoara

Previous Fields

 • Auto
  Hyundai
 • Model
  i30
 • An
  2010
 • Locatie
  Timisoara
 1. ion73

  Ecu defect

  Stiti pe cineva in Bucuresti care repara ECU?
 2. ion73

  Intrebare tip senzor

  Nu am reusit sa repar nimic in Constanta, am plecat spre Bucuresti si dupa vreo 5 km am oprit . Iesea fum de sub capota. Se topise bobina de la cilindru la care aveam missfire. Partea faina este ca acum sunt in posibilitatea de ars partea de iesire din ECU ptr cilindrul 4. Am venit cu ea in 3 pistoane, am scos alimentarea injectorului. Si este destul de ieftin un ECU, doar 3200 Ron
 3. ion73

  Intrebare tip senzor

  Exista vreo metoda de curatire injector, in cazul meu de fata zic, ceva aditiv de curatire in benzina si rulat mai in forta sa zic asa?
 4. ion73

  Intrebare tip senzor

  Turatia la relanti este ok. Nici acum nu am gasit buba faptului ca am eroarea P0304 pe cilindru 4. Bujie, cablu bujie, bobina inductie nu e. Martorul galben persista. Ceva sugesrii? Ca si posibile cauze ar mai fi injector, senzori pozitie ax came sau senzor pozitie arbore cotit . Parca asa le zice, ca are 2. Intrebarea mea ar fi, daca unu din senzori e defect, nu ar fi probleme pe toti cilindrii?
 5. ion73

  Intrebare tip senzor

  L-am confundat cu senzorul care citeste pozitia axului cu came.
 6. ion73

  Intrebare tip senzor

  Nu este nici bujia. Martorul se aprinde iar.
 7. ion73

  Senzor de identificat?

  Imi puteti spune cum se numeste senzorul din imagine? Se vede surubul de prindere. La mine e destul de murdar. Este localizat sub capac motor, in zona cilindru 4.
 8. Poate incerc un polish, desi crapaturile alea mici nu cred ca vor iesi.
 9. ion73

  Intrebare tip senzor

  Am reusit sa gasesc pe cineva cu diagnoza. Eroare P0304 pe cilindru 4. Bobina nu e, ca am luat una noua si da aceeasi eroare. Cablaj bujie este ok, masurat. Bujie verif azi, caut sa cumpar 1 set. Daca face tot asa ar fi posibil injector dus.
 10. ion73

  Intrebare tip senzor

  Incerc sa ajung pana in Bucuresti, poate acolo gasesc pe cineva cu diagnoza.
 11. ion73

  Intrebare tip senzor

  La un hyundai i30, sub injectoare in partea dreapta este un senzor. Aveti idee cum se numeste? La mine este ffff murdar. Partea nasoala este ca s-a aprins becul galben cu motorul si masina nu mai trage decat fff slab, ca si cum merge in 3. Diagnoza la Hyundai i30 se poate face doar in 9 sept. S-a stricat caruta acum in concediu si pare greu de cazut dar nu poate verif nimeni masina sapt asta. Incerc sa imi dau seama de posibile cauze: bobina de inductie, senzor poz ax came. Voi pleca vineri de aici asa cum pot. Se poate merge cu ea asa? Am 700 km pana acasa. Orice sfat e binevenit.
 12. Am aceeasi simtome, motor 1.4 hyundai i30 2010. Partea nasoala e ca m-a prins in concediu la 800 km de casa. Ma gandesc ca fiecare bujie are o bobina. Ce sanse am sa fie doar un contact imperfect?
 13. Se pare ca sunt probleme de calitate peste tot si la masini productie 2019 cat si la cele mai vechi. Am observat ca la unu din farurile masinii mele, Hyundai i30 model 2010, au inceput sa apara mici crapaturi in partea superioara la far. Probabil asa se comporta un far prost calitativ la soare, ploi etc.Evident nu am ce ii face. Momentan il las asa. O sa pun si niste poze pentru vizualizare.
×
×
 • Create New...