Jump to content

sergiu79

Membri
 • Content Count

  316
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

sergiu79 last won the day on June 11 2018

sergiu79 had the most liked content!

Community Reputation

12 Neutral

About sergiu79

 • Rank
  Member
 • Birthday 09/26/1979

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.sergiujecan.ro
 • Yahoo
  sergiu_jecan@yahoo.com

Profile Information

 • Auto
  Hyundai
 • Model
  Accent 1.5 CRDI MCT
 • An
  2008
 • Locatie
  Cluj

Recent Profile Visitors

562 profile views
 1. Mersi. Banda dublu adeziva - din dedeman - cu care lipesc si paturi de cablu pe perete ?
 2. Literele Hyunday si Accent sunt lipite din fabrica pe partea din spate a masinii. Am vazut ca au inceput sa se dezlipeasca; bine ca nu le-am pierdut. Am vazut ca initial erau lipite cu ceva silicon ? Cu ce as putea sa le relipesc ? Multumesc.
 3. In reprezentanta in Cluj cand am sunat in decembrie 2016 mi-au dat ca pret 120 ron + manopera 100 ron. La mine a fost mai simplu - arcul nu era rupt ci doar se bloca si cu WD40 am rezolvat. Accesul e foarte greu la acel senzor de sub pedala de ambreiaj - aveam mainile zdrelite si acolo stai cu capul in jos bagat intre pedale.
 4. @uko - de la King am luat; exact aceasta era piesa; am verificat si codul; atunci era 90 lei cu tot cu tva + 25 transportul; vad ca l-au scumpit de numa; nu am idee de ce. Legat de fum - pe lamele acelea- vedeti primul posturile anterioare cu poze - era mai multa vaselina si din cauza asta scotea fum; in plus la mine era sarita o clema si nu stiam daca o pot pune la loc; ulterior, dupa ce am cumparat un bloc nou, am incercat sa pun clema la loc dar nu mi-a iesit; cred ca mai am vechea maneta - la care nu se mai inchideau luminile; daca cineva o vrea , o donez gratis.
 5. sergiu79

  Probleme ceas

  mersi. si la mine face la fel; inca nu m-am apucat de scos din bord.
 6. sergiu79

  Probleme ceas

  @Lauritzen - si ce problema a fost ? de ce cateodata mergea si cateodata nu ?
 7. Am reusit pana la urma sa o deschid: cu cheia pe exterior in yaha roteam spre stanga si in acelasi timp tragand de maneta din interiorul usii - se deschide. O sa ajung cu ea in service , ca nu ma bag la actuator.
 8. Se pare ca masina mea e suparata pe mine; Am la masina inchidere centralizata. Dar usa de la pasager nu se mai deschide. Mai exact butonul de blocare ramane continuu inchis; am incercat sa-l deblochiez cu forta dar fara succes; Am inchis si deschis masina de la telecomanda de mai multe ori; sau de la consola de comanda pe pe usa soferului - dar desi celelalte usi reactioneaza - se deschid sau inchid - usa pasagerului ramane blocata. Ce ma sfatuiti sa fac ? LE:Vorbesc de butonul de jos - cu rosu.
 9. Multumesc. Nu am apucat inca sa desfac consola; Interesant este faptul: cateodata se aprinde ceasul, cateodata nu lunimeaza; nu stiu de aunde ar putea fi problema.
 10. Multumesc, amandoua ideile sunt foarte bune. o sa incerc mai intai prin torpedou, sa nu stric direct cu surubelnita bordul. Inca nu stiu cand o sa apuc sa-l fac.
 11. asta e problema mea. ca nu stiu sa scot consola centrala.
 12. @uko - ceasul functioneaza - indica ora; dar nu mai are lumina verde din fundal; sa fie ceva siguranta ? sau vre-un bec ? @AlexandruM - cum ai scos butonul de avarii ? sau intreaga bucata din consola centrala ?
 13. din consola centrala.; intre avarii si dezaburire.
 14. ei... suntem mai mult fara FB.
×
×
 • Create New...