Jump to content
Comunitatea Hyundai din Romania

cniole

Membri
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About cniole

 • Rank
  Member

Previous Fields

 • Auto
  Hyundai
 • Model
  Tucson
 • An
  2005
 • Locatie
  Bucuresti
 1. Se pare ca am starnit o mica furtuna. Nu am avut in vedere greutatea pentru ca ar fi insemnat sa vorbesc de funie in casa spanzuratului. Am vrut doar sa va aduc la pista pentru a vedea ambitii deslantuite la 8-11 ani si tehnica de pilotaj remarcabila.
 2. Prieteni incercati sa veniti la etapele din campionatul national de karting sa vedeti ce fac acolo ce pot face niste copii si niste adolescenti cu karturile. Etape sunt in Bucuresti, Bacau, Tg. Secuiesc. Pe aceste piste se poate merge si la "liber", atunci cand nu sunt concursuri, pe carturi inchiriate.
 3. Apropos de iesiri. Sambata 7 martie se desfasoara prima etapa in Campionatul de raliuri la Brasov. Probele speciale (viteza pe trasee inchise circulatiei, pentru cine nu este obisnuit cu terminologia) se desfasoara in 3 zone: Poiana Brasov, Paraul Rece si Babarunca (Cheia). Eu propun si chiar ma duc sa vad proba de la Babarunca. Care sunt argumentele? - este sambata si ne costa doar o zi din bugetul de timp - este aproape de Buc si Brasov. Se poate ajunge prin Cheia catre Sacele sau de la Brasov din Sacele catre Cheia - sunt 2 probe (dus-intors) legate de o pauza scurta de neutralizare - postam masinile in afara soselei pe un loc frumos eventual facem un gratar, mai stam de vorba si mai si vedem ce fac cei mai buni piloti de raliu din Romania intr-o competitie. DE RETINUT - circulatia din ambele capete ale probei se inchide undeva in jurul orei 11 astfel ca cei care doresc trebuie sa fie deja pe pozitie in locul dorit - circulatia se redeschide in jurul orei 15 (pana atunci nu se poate pleca cu masina) - daca sunt amatori trebuie sa stabilim un loc si o ora de intalnire pentru a merge impreuna la loul in care sa parcam. pentru mai multe detalii imi puteti scrie pe corneliupopescu2002@gmail.com si/sau puteti accesa www.autorally.ro
 4. Eu acum am ajuns sa citesc (avantaj: am citit mai multe pareri). Ideea mi se pare excelenta si cred ca merita sa ne straduim pentru ea. Am fost si in Austria (superb) am fost si in multe zone din Romania (daca ai noroc poti gasi cazare si masa buna intr-o zona frumoasa). Cred ca important este sa pornim si pentru asta consider ca este nevoie sa facem astfel incat prima intalnire sa fie cat mai accesibila si cat mai populata. Ulterior, dupa ce ne vom cunoaste si vom vorbi fata in fata, se vor putea pune bazele unor noi intalniri cu programe si destinatii adecvate componentei grupului. Sper sa reusim sa trecem de faza unei bune idei ramasa la stadiul de discutie pe forum.
 5. dimensiunile pentru anvelope (recomandate de constructor) sunt 215/65R16 sau 235/60R16. asta se cheama ca ai aproximativ aceasi dimensiune a rotii, respectiv: 16 este raza jantei in toli = 16*2,54= 40,64 cm 215/65 reprezinta inaltimea cauciucului = 215*65% = 139,75 mm = 13,975 cm toal raza roata = 40,64+13,975 =54,615 cm 235/60 = 235*60% = 141,00 mm = 14,1 cm = 40,64+14,1 =54,74 cm daca pastrezi modalitatea de calcul poti pune 225/55R17 =total raza roata 55,55 cm 235/45R18 =total raza roata 56,295 cm atentie insa deoarece: pentru roti de alta dimensiune este preferabil sa ai modificarea trecuta in talonul masinii janta cu diametru mai mare inseamna cauciuc cu inaltime mai mica si la gropile noastre .... daca raza totala a rotii difera cu mai mult de 2 cm vei avea unele diferenta privind dinamica masinii (viteza maxima, acceleratia) poti discuta aspectele de mai sus cu un dealer de anvelope sau cu un mecanic care este indragostit de meseria lui si de masini
 6. multumesc pt. informatii. am facut remaparea in Bucuresti si acum sunt in curs de verificare a rezultatelor
 7. a facut cineva remapare la Tucson 2.0 crdi de 112 cp? daca da rog detalii referitoare la rezultate, tuneri, costuri
×
×
 • Create New...