Jump to content

adicristea

Membri
 • Content Count

  72
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

adicristea last won the day on January 20 2014

adicristea had the most liked content!

Community Reputation

3 Neutral

About adicristea

 • Rank
  Member

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Auto
  Hyundai
 • Model
  i30
 • An
  2008
 • Locatie
  Bucuresti
 1. adicristea

  Consum

  Să înțeleg că sunt printre puținii mulțumiți de consumul i30 benzină din 2008, 1.4 - 109CP? În București ia cam 8.5 în mod normal, undeva spre 9.5 dacă folosesc AC și merg mai sportiv. Afară cam 6.5-7, am reușit și un 5.5 parcă, dar am mers cu 90 la drum întins (am resetat în momentul în care am intrat pe autostradă), fără accelerări multe, bătrânește, așa.
 2. Deși a răspuns james kilowatt, îmi permit să o fac și eu. Am locuit cam 1.5 ani în UK, am condus cam 6 luni i30 din dotare acolo. Personal, consider că mă avantajează condusul în mașina proprie decât una închiriată cu volanul pe partea dreapta. Și nu volanul ar fi problema, ci schimbatul vitezelor cu stânga. Cel puțin până te obișnuiești. Nu am încercat, deci nu am experiență din punctul ăsta de vedere. La partea cu sensurile giratorii e destul de greuț să greșești, poate doar dacă vrei cu tot înadinsul. Sensurile în UK sunt de două feluri: cu bordură ajutătoare sau direct desenate pe asfalt. În alea cu bordură ajutătoare te conduce drumul, curbează obligatoriu spre stânga chiar înainte de intrarea în giratoriu. Cele fără bordură nu constituie o problemă, sunt mai mult în ideea de a stabili cine are prioritate (întotdeauna, ca și la noi, are cel care este ÎN sens). TOATE drumurile din Anglia au marcaje (cât am colindat pe acolo personal nu am văzut un singur drum nemarcat corespunzător). Dacă vei avea de făcut la stânga în 1 milă (apropos, distanțele sunt în sistemul lor, eu înmulțeam cu 1.5 ca să nu mă mai complic ), cu siguranță există săgeată care să te ghideze cu mult înainte. În general, șoferii sunt disciplinați, te lasă să te bagi dacă ai de schimbat banda. În plus, eu având număr de RO, înțelegeau când greșeam. Ei oricum nu prea claxonează (mai mult indienii care oricum sunt cam slabuți la condus). Nu există mașini pe avarie care să încurce traficul (am văzut una singură în 18 luni, a stat 2 minute), majoritatea parcărilor sunt cu plată și, mai ales, cu timp limitat (diferă în funcție de zona în care te afli: în centru vei avea 30 de minute, la periferie 2 ore). Nu poți lăsa mașina NICIODATĂ în locurile unde sunt 2 linii în marginea carosabilului. NICIODATĂ pe trotuar! Dacă treci pe roșu te înregistrează o cameră. Cu numere de UK îți vine amendă acasă. Cu numere de România nu ți se întâmplă nimic decât dacă te oprește Poliția. Marea Britanie nu are parteneriat din punctul ăsta de vedere cu România. Ca fapt divers, pe autostrăzi, chiar dacă nu vezi mașini de Poliție, nu depăși viteza, chiar dacă localnicii o fac. Eu am luat o amendă de £300 pentru viteza de 170km/h (mă grăbeam să prind Ferry când am părăsit UK) și m-a urmărit un Jaguar gri șobolan fără nici un fel de inscripție pe ea. A mers vreo 15-20 de km când în față, când în spatele meu, m-a înregistrat pe cameră și când am ajuns la vreo 5 mile de o ieșire de pe autostradă s-a băgat în fața mea și a pornit girofarul situat pe lunetă. Aveam mai multe filme, dar acum sunt la muncă și nu am acces la ele, între timp te poți uita la astea două să îți faci o idee. Un video de-al meu cu sensurile giratorii din Anglia: Un video cu traficul și marcajele: Călătorie plăcută și enjoy!
 3. Husa - 90 lei Tastatura - 35 lei Mănușile - 25 lei perechea
 4. Cafetiera s-a dat la 40 de lei. Au rămas: Husa - 100 lei Tastatura - 55 lei Mănușile - 25 lei perechea Sunt disponibile din 20 Octombrie.Mulțumesc.
 5. Îmi cer scuze că scriu așa târziu, sunt plecat din țară și nu prea am timp. @fisman, cum am zis și în mesajul anterior, nu am folosit pentru online, nu am cont pe nici unul dintre portalurile care oferă astfel de servicii, deci nu m-aș putea pronunța, cred că există la discreție informații pe net. Și la fel precum @iflorin, consider că nu e topicul potrivit pentru discuțiile astea, o putem face pe la Cafenea, într-un topic dedicat, părerea mea. Cum ziceam, sunt plecat 3 săptămâni, deci vânzarea se supendă până pe 20 Octombrie. Mulțumesc!
 6. Cușca s-a dat la 40 de lei. Husa - 110 lei Cafetiera 40 lei Tastatura - 65 lei Mănușile - 30 lei perechea @fisman - personal, nu l-am folosit pentru vizionarea pe site-urile amintit de tine, dar știu că se poate (de pe forumul dedicat E-Great). Au fost ceva probleme cu subtitrările, dar s-a rezolvat prin update de firmware de pe site-ul producătorului. Eu l-am folosit pentru a face stream de pe un PC din rețea pe un TV cu diagonală mare. Nu m-a dezamăgit deloc, ba dimpotrivă, mi-a depășit așteptările (în sensul că am putut rula iso 3D, deși pe site-ul producătorului nu era trecută compatibilitate pentru acest tip de fișier).
 7. Au un cauciuc, ar merge, dar nu prea poți să apuci chestii, doar mingea de fotbal .
 8. Husa - 110 lei Cafetiera 40 lei Cușca - 50 lei Se mai adaugă: Tastatură bluetooth Tastatură bluetooth, 49 de taste, distanță conectare până în 10m, folosită de două ori (cu ocazia acestui topic observ că îmi cumpăr lucruri pe care nu le folosesc ), are cablu de încărcare și CD de instalare Windows, dar se poate conecta și pe alte sisteme (Android, iOS, Symbian, PS3 etc.) PREȚ: 70 lei Mănuși portar fotbal Am 3 perechi, sunt mărimea 9 (am atașat și o poză cu ele lângă un card bancar obișnuit), se potrivesc unor mâini normale, nu prea mari, dar nici de femeie. Am dat 8 lire pe pereche când le-am luat. PREȚ: 30 lei Dacă se poate modifica titlul topicului în „Vând husă, cafetieră, cușcă, tastatură, mănuși”, eventual copiate noile produse în primul mesaj ar fi perfect. Dacă nu, nu, rămân așa, nu-s foarte multe posturi oricum. Mulțumesc. Adi
 9. Husa - 120 lei Cafetiera a ieșit din garanție, astfel că prețul coboară la 50 lei (având în vedere că e practic nouă, dar nu mai pot da garanție). Cușca - 60 lei
 10. Salut! Am de vânzare următoarele, nu le mai folosesc, astfel că vreau să scap de ele. - Husă universală tablete 10" Caselogic UFOL-110 Stare foarte bună, prețul ei era de 220 lei când am luat-o, acum văd că e 160 (e aceeași ca asta, dar în varianta pentru 10"): http://www.emag.ro/husa-stand-case-logic-pentru-tablete-de-7-ufol107/pd/E67HKBBBM/ Detalii despre ea găsiți cel mai bine pe pagina producătorului. http://www.caselogic.com/en/international/products/tablet-and-ereader-cases/view-all/universal-101-tablet-folio-_-ufol_-_110_-_black PREȚ: 130 lei - Cafetieră Quelle Încă în garanție, a fost folosită doar o singură dată după care a stat în cutie. Are filtru inclus, se pot face 12 cești și are și opțiunea de apă fierbinte (pentru ceai). PREȚ: 60 lei - Cușcă transport câini/pisici La fel precum cafetiera, și cușca a fost folosită o singură dată când Westie meu avea 3 luni (acum are 10, nu mai intră în ea), drum București - Severin și retur. Când am luat-o eu era 85 lei, acum văd că s-a scumpit, nu îmi dau seama de ce: http://www.maxi-pet.ro/detalji_proizvoda.d7b972b4336a42b88edd1994308dc3b7.ferplast-cusca-de-transport-atlas-diferite-culori.aspx Este Atlas 10, Dimensiuni: 48x32,5x29cm PREȚ: 70 lei - Mediaplayer Egreat R6A Un mediaplayer care m-a slujit aproape 2 ani (se vede și de pe data de pe garanție), între timp mi-am cumpărat un TV care are media browser incorporat, deci nu-mi mai trebuie. Rulează fără probleme orice fel de fișier, incluzând și Bluray ISO sau filme 3D. Pun link de pe site-ul producătorului, aș face o ditamai lista de specificații: http://www.egreat.ro/egreat-r6a.html#specificatii Telecomanda cu care venea R6A era destul de proastă, astfel că am achiziționat o telecomandă mai bună folosită pentru mai multe playere Egreat. Prețul de achiziție a fost 350 (și acum e tot pe acolo, dar în versiunea R6A-II care în afară de procesorul mai puternic cu 100 MHz, mie mi se pare că e mai slab, nu are afișaj frontal, nu are ieșire analog 5.1 etc). PREȚ: 170 lei TOATE prețurile sunt negociabile, trimit și în țară dacă cel care cumpără plătește transportul. Pot fi contactat aici sau la O752.06.73.93 Mulțumesc.Adi
 11. S-au dat la 150. Mulțumesc, se poate închide.
 12. adicristea

  Anvelope Noi

  ATENŢIE: maşinile mici şi autovehiculele de persoane cu masa mai mică de 3,5 tone şi cu mai puţin de 9 locuri pe scaune au obligativitatea de a fi dotate cu anvelope iarnă pe toate cele 4 roţi, nu doar pe cele motoare!
 13. Aerul a ajuns la mine (mă rog, încă nu chiar în posesia mea, dar am făcut tranzacția). Vreau să-i mulțumesc și aici lui C.R.D.I pentru promptitudine și seriozitate. Recomand!
×
×
 • Create New...