Jump to content
Comunitatea Hyundai din Romania

dvoncu

Membri
 • Content Count

  2823
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  99

dvoncu last won the day on January 2

dvoncu had the most liked content!

Community Reputation

317 Excellent

1 Follower

About dvoncu

 • Rank
  Member

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bucuresti

Previous Fields

 • Auto
  VW/Seat
 • Model
  CrossTouran/Xperience
 • An
  2012/2015
 • Locatie
  Bucuresti

Recent Profile Visitors

764 profile views
 1. Putin probabil sa faca regenerare activa la viteza de autostrada. Si again, resetarea ACC la actionarea padelelor e comportament normal, e similara cu resetarea ACC/CC la atingerea ambreiajului la cutiile manuale.
 2. La 100 de euro Megawatul tocmai ai platit in avans 120 de Megawati adica 120000kw/7= 17.142 de zile de consum adica circa 47 de ani.
 3. Ideea e ca e o piata libera cu 20 de asiguratori. Care e problema? E scump? Inseamna, no offence, ca nu-ti permiti masina pe care o conduci ... Intelegeam un calcul de genul a scazut daunalitatea cu X si mie mi-a crescut asigurarea cu Y ... cita vreme pe o asigurare de 200 de Euro ajungem sa platim daune medii de 1000 de Euro ... e bine. In tarile alea capitaliste, pe aia cu multe daune la activ nici nu-i mai asigura, iar RCA -ul mediu de de 2-3 ori mai scump ca la noi ...
 4. Pai merge dar nu la aceeasi viteza - ca tu din talpa nu tii pedala calcata la fel ca ecu. Ai incercat sa maresti viteza - in treapta a7 a fiind - din km in km sa vezi cind trece la a 8 a? Cit priveste altadata, tre sa fie acelasi conditii, inclusiv vint din fata sau din spate, greutate etc. Manualul ce zice? LE Daca umbli la padele nu se dezactiveaza ACC ul indiferent de treapta sau viteza?
 5. Intre DPF si uree nu e nicio legatura tehnica, unul se ocupa de arterea particulelor si celalalt de NOx, cit priveste schimbarea de viteza, ECU probabil nu te lasa sa rulezi constant intr-o anumita treapta sub un anumit cuplu, cam asa functioneaza softul la cutiile automate.
 6. Hai ca la asta cu asumarea mi-a dat o lacrima. Eu vorbeam de Giulia/Stelvio bre. Si da, de aia dau garantie, ca nu se vind (decit in Italia). Ca e mai bune sau mai proaste ca altele, mi se rupe. Eu ma gindesc la urmatoarea in comparatie cu ce am acum. Stiu ce zici de faza ta cu Skoda care a fost cam usor de porc. Aci nemtii sunt profesori sa-ti explice ca nu opera lor e proasta ci utilizatorul e tampit. La faza cu intinzatorul buba, Audi Hungaria care a produs 1.8 TSI 160 a facut informare catre grup ca masina nu tre miscata in primele 20-30 de secunde de la ignition, pina se sincronizeaza distributia, grupul a uitat sa spuna asta la clienti si oricum si daca o spunea, era usor neuzual ... au modificat intinzatorul si nu au mai avut probleme cu distributiile. Samd pot continua la nesfarsit ca mi-s satul de VAG.
 7. Asta arata, nu-i asa, o mare incredere in produsele lor si o dorinta de a corecta o perceptie (gresita) a pietei despre masinile lor. (Aiurea, nu se vind). Eu nu sunt de acord cu teoria ta ca ai garantie si estia acoperit. Forumul marcii e plin de probleme electronice pentru care fabrica nu are (inca) rezolvare. Testdrive-ul versiunii Giulia biturbo facut de o revista din US a fost un dezastru, masina a stat cu lunile in service, s-au inlocuit piese inclusiv din diferentialul spate. Iubesc Alfa Romeo ... dar in aceste conditii nu as da intre 45 de miii si 95 de mii pe una. Ramin la ale mele mici si urite la care le arat cheia de la etaj si o iau din loc.
 8. La Giulia cica mai vine un 2.0 benzina de 320 de cai.
 9. @Moise uite ce zic aia de afara What country are you from? I know RDS information should be available, but I'm not sure about the others.To get Radio Station Logos you need to have either Sirius (XM) Radio, which is only available in North American market, or DAB Radio, which in Europe is only available in the west (UK, Germany, Italy I think) - but you would need to connect to DAB stations and the stations should be sending their logo.HD Radio - You would need to check if your region has it. Hyundai does not generally make available features in markets that don't need them. Si la linkul de mai jos o discutie unde zic ca se poate dar trebuie facute niste giumbuslucuri (instalat File Manager, redenumite logourile manual sa fie acceptate de Android, incarcate intr-un fisier). https://www.forotucson.com/threads/radiologos-para-navegador-android.6478/ Practic nativ Androidul de pe masina nu accepta logouri decit prin intermediul DAB. Daca nu ai DAB, se incarca manual logourile modificate in format compatibil in fisierul corespunzator care se afla in unitate si TEORETIC radioul le recunoaste. Si inca un video interesant despre cum sa instalezi aplicatii pe Androidul de faabrica
 10. Vitezometrul se poate calibra sa arate fix pe fix, suspensia/directia nu.
 11. Greu cu subventia, greu si cu vinzarea, mai ales cu ANAF ul.
 12. dvoncu

  Lumini de zi

  Eu am citit de 15 mii de ore ... whatever
 13. dvoncu

  Lumini de zi

  Nu - acolo e alta problema, cedeaza etansarile si intra apa care corodeaza componentele.
×
×
 • Create New...