Jump to content

dvoncu

Membri
 • Content Count

  3468
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  150

dvoncu last won the day on September 14

dvoncu had the most liked content!

Community Reputation

415 Excellent

2 Followers

About dvoncu

 • Rank
  Member

Profile Information

 • Auto
  Volkswagen
 • Model
  Touareg R5 TDI
 • An
  2007
 • Locatie
  Bucuresti

Recent Profile Visitors

1821 profile views
 1. Nu exista alta tehnologie de reparatie decit vidare si rasina. Pune un scoci transparent pina repari, daca intra apa si mizerie, nu mai e reparabila.
 2. dvoncu

  Kona Electric

  Eu am inteles de la inceput, colegul Cristi simte satisfactie pentru ca face lucrurile asa cum vrea el si in general independent. Ceea ce am combatut in principal a fost afirmatia ca face economie. Nu ai cum face economie cind au platit in avans doar din pret 100k km de rulaj cu un echivalent ICE. In rest, sunt convins ca si electricele pot genera satisfactie. De altfel, citi dintre noi cumpara masini sa faca economie?
 3. dvoncu

  Kona Electric

  Nici eu nu cred si asta e cea mai mica dintre probleme.
 4. dvoncu

  Kona Electric

  Autonomia aia e doar teoretica - in realitate ajungi doar pina la Constanta rulind la viteza de autostrada cu AC si plecind din Bucuresti. Pare ca niciun client de electrica nu sesizeza costul de oportunitate - sa te sui in masina si sa pleci cu ea unde vrei si cind vrei si sa poti planifica cel mai scurt timp din A in B. Toate calculele electricilor incep cu “ am planificat din timp “ sau “ am incarcat de seara gratis la Kaufland”. Ieri am facut 600 de km legati, am avut o urgenta de business. A trebuit sa plec la 8 jumate de acasa, la 3 jumate am fost inapoi. Cu o electrica nu numai ca era imposibil dar probabil era un chin, caci nu-i asa, mai ales in orasele mai mari de provincie, nu se pot rezerva statiile de incarcare, e la mila lui Uber/Bolt local. Cit priveste panourile alea de la care o sa incarci gratis, o sa platesti in avans cit? 25 de mii de litri de benzina?
 5. dvoncu

  Kona Electric

  Fara subventia de la stat, diferenta e de 20k de euro …
 6. dvoncu

  Kona Electric

  Mai oameni frumosi, eu nu stiu cum socotiti voi economiile si cum suciti faptele ca sa iasa ce ziceti voi ca e bine. Diferenta dintre un Kona Electric si un suv de clasa mica pe benzina - Kona, Captur, 2008 e cam de 10 mii de coco dupa ce dai la o parte generoasa subventie de stat. Adica rotunjind, poti lua un suv pe benzina, care se incarca in 5 minute si are autonomie 6-7 sute de km, plus cam 10 mii de litri de benzina. De aici calculati voi cum e cu economia aia de 1500 de lei pe luna. Nu mai calculez panourile, ca da cu minus.
 7. dvoncu

  Kona Electric

  Imi cer scuze, dar 3 ore pentru 50 de km ... e chinuitor. Cit despre partea cu economia ... timpul nu are valoare, mai ales dupa o varsta.
 8. dvoncu

  Kona Electric

  Mie mi s-ar parea chinuitor. Mai bine poluez.
 9. Era, ca ala nu consuma nimic ca nu mai exista
 10. De aratat, arata bine, OE look. Banuiesc ca modificarea e reversibila daca deranjeaza.
 11. Imi place ca stii mai bine decit mine ce voi face eu Una din masinile mele este Euro 4 cu DPF, daca se va interzice sau taxa, o voi vinde, o voi casa sau o voi dona lui Tiriac sa o expuna la Otopeni , pina atunci, masina merge cu halogenele originale cu lupa si cu EGR si DPF activ, face ITP si revizii in fiecare an. Cit priveste partea cu morala, cu legile samd, este fix cum am zis ... nu ne place Romania, ne plingem de ea, dar fiecare dintre noi, in majoritate, ocolim regulile. Ati facut o intreaga discutie ca ledurile sunt siguranta. Baieti, daca aveti probleme de vedere cu halogenele masinii, ori va trebuie ochelari, ori mergeti prea repede noaptea. Nu va suparati, dar in lume circula zeci de milioane de masini care au halogene, in siguranta. Becurile halogen de putere marita, pentru cine citeste, ca cititul nu omoara, daca sunt fabricate de branduri cunoscute gen Philips, Bosch, Osram samd, sunt calculate, masurate si omologate in limita legii. Celelalte sunt ilegale ... iar ledurile aftermarket, cu doua exceptii pe cutia carora scrie ca NU sunt legale pe strada, sunt chinezarii ieftine ... de cind sunt chinezii campionii stiintei si sigurantei rutiere, nu stiu, banuiesc ca masini chinezesti nu v-ati cumpara, chiar si cu leduri matrix Cit piveste blocatul, circula pe net o intamplare reala cu un grup de parinti de pe whatsapp care comentau un exercitiu de matematica primit de copii la scoala, cind le-a spus un inginer din grup ca inmultirea oricitor factori cu 0 da la final 0 in orice situatie, l-au dat afara din grup
 12. Exact baieti, voi faceti cum stiti , doar țara asta e suma noastra a tuturor.
 13. Si interventiile matale sunt la fel de senine
 14. Corect spus, TU ai circulat in siguranta. Pe restul, sa-i pazeasca ingerasul
 15. Daca nu ai autolevelling, se pot regla cu 50 de lei la orice service serios.
×
×
 • Create New...