Jump to content

dvoncu

Membri
 • Content Count

  3075
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  116

dvoncu last won the day on September 18

dvoncu had the most liked content!

Community Reputation

348 Excellent

1 Follower

About dvoncu

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bucuresti

Previous Fields

 • Auto
  Volkswagen
 • Model
  Touareg R5 TDI
 • An
  2007
 • Locatie
  Bucuresti

Recent Profile Visitors

1216 profile views
 1. Pai deja este - la copiii mei la scoala, cu scenariul verde, ore full, au deja o clasa carantinata cu elev bolnav in clasa respectiva. Asteptam provincia.
 2. Expertiza extrajudiciara nu e acelasi lucru cu constatarea tehnica si nu trebuie acordul nimanui pentru ea.
 3. Mie problema ta mi se pare foarte simpla. Suspicionezi un defect, care nu te impiedica sa folosesti masina dar care te face sa te gandesti la defecte viitoare, eventual catastrofale. Reprezentanta ti-a spus din gura ca e un zgomot normal si sa dai inainte, masina nu are niciun defect. Ai 2 optiuni: fie sa te duci la un dealer serios si sa insisti sa-ti consemneze reclamatia si sa-ti si ofere un raspuns scris la ea (bagi la dosar si pastrezi pina expira garantia), fie faci pe cont propriu o expertiza extrajudiciara care sa demonstreze ca masina e defecta, periculoasa sau ce s-o mai putea demonstra. Mie optiunea 2 mi se pare usor inutila in acest moment daca zgomotele nu sunt deranjante, intruzive, ascutite. In practica exista exemple de ambele parti: si cu zgomote care cu insistenta s-au dovedit defecte si cu iluzii auditive sau zgomote normale. Totusi, e ciudat faptul ca dealerul nu a facut nimic scris. Eu de cite ori ma duceam la DAB Auto (si am fost si acum dar cu alta marca) mi se punea o hartie in fata in care mi se solicita sa scriu ce e in neregula cu masina si la ridicare primeam hartia inapoi cu rezolutie: s-a remediat sau nu se confirma. Chill and enjoy.
 4. Scrie cu incredere, vei fi redirectat catre o reprezentanta.
 5. dvoncu

  Turcia

  Rusi si ucraineni au fost tot timpul, in Antalia sunt 90% din turisti. Nu ai treaba cu ei.
 6. dvoncu

  Turcia

  Zona de razboi (Siria), potential conflict cu Grecia si UE, Covid, suspendarea drepturilor fundamentale, atentate teroriste impotriva strainilor ... mai spun?
 7. dvoncu

  Turcia

  O saptamana de ultraallinclusive la un hotel de 5 stele + in Antalya nu trebuie sa coste mai mult de 1000 - 1500 de euro de persoana. La hotel e important sa alegi un lant de renume (Rixos, Carya Regnum, Amara Dolce Vita etc) pentru ca la aceeasi clasificare si aproximativ acelasi pret, poti lua teapa sa nu te vezi. Iar ca nu e o idee inteligenta sa te duci acum in Turcia, e alta discutie ...
 8. Intre stopuri si pozitia Auto a luminilor nu e nicio legatura. Iar pe DRL functioneaza in mod normal doar luminile din fata, doar la masinile din Scandinavia DRL aprinde si luminile spate.
 9. Prioritara nu este doar gasirea unei solutiii ci si prevenirea urmatoarei epidemii si impiedicarea oricarui actor sa o poata specula. Iar din acest punct de vedere, indiferent de teoriile conspiratiei, cum ca Italia, ca militarii americani, ce a facut China este clar: pe de-o parte a informat la doua luni dupa izbucnire ca are o problema cu un virus agresiv si contagios, timp in care ghici ce a facut, a izolat focarul terestru si a fortat strainii sa plece cu avionul din el. Urmarea o stim cu totii ... De-aia e Trump sucarit pe chinezi si pe OMS, pe protocoalele OMS la care si China e parte, strainii nu puteau fi fortati sa plece asa, iar tarile de destinatie trebuiau anuntate sa-i carantineze la sosire. Au fost anuntate, dar la trei saptamani dupa ...
 10. Inspira-te de aici, n-am gasit la Tucson
 11. Nu, am vrut sa spun fix ce am spus. Cind nu mai e baterie, nu se taie alimentarea cu curent, bateria nu scade niciodata sub 20%.
 12. dvoncu

  Faze ciudate pe sosea

  In principiu nu ti-a acordat prioritate. Dar nu a mai putin adevarat (poate ma insel) ca si tu virai la dreapta deci nu te jena foarte tare sa-l lasi, altfel in conditii de trafic nu ar fi putut sa faca manevra. Eu mai las pe astia mari care nu pot manevra instant. Daca s-a bagat la intimidare, da, merita reclamat.
 13. Da' de ce nu mergeti cu ea la garantie?
 14. Nu, dar cuplul sau, care e acelasi la orice turatie se adauga la cuplul motorului, iar functionarea sa e independenta de starea bateriei. Si de aici forja sau boost.
 15. Da, bine. Watch me!
×
×
 • Create New...