Jump to content
Comunitatea Hyundai din Romania

dvoncu

Membri
 • Content Count

  2869
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  99

dvoncu last won the day on January 2

dvoncu had the most liked content!

Community Reputation

320 Excellent

1 Follower

About dvoncu

 • Rank
  Member

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bucuresti

Previous Fields

 • Auto
  VW/Seat
 • Model
  CrossTouran/Xperience
 • An
  2012/2015
 • Locatie
  Bucuresti

Recent Profile Visitors

829 profile views
 1. Nu e obligatoriu dar daca il ai e mai usor, experienta recenta a mea din octombrie, cumparare masina si inmatriculat definitiv in 3 zile cu programari facute online si formulare luate de pe site.
 2. Cauta pe site la DRPCIV ca nu trebuie sa fii academician sa intelegi. E un contract intr-o forma standardizata, prin lege, care are rubricatie pentru autoritati ca sa nu-ti mai dea certificate si stampile pe hartii separate.
 3. Contract sau factura, daca contractul e in forma reglementata nu mai ai nevoie de stampile de la fisc pe fisa.
 4. Ce RAR? Uite concret cu ce te duci la inmatriculare: https://www.drpciv.ro/document-details/inmatriculari/5ab1302cfa4e9422012c2b81
 5. https://forum.softpedia.com/topic/941755-masina-belgia/page__st__18
 6. Dimpotriva, intinereste! La batranete omu' isi ia un Boxter, un 911, hai un Macan ...
 7. Mie Mazda mi se pare cam putoare pentru cei 180 de cai ... si nu suficient de economica pentru o tehnologie netestata. Eu cred ca vind Seatu ... si iau tot un Seat cit mai pot.
 8. @cipelantra apreciez reviewul onest! Cred ca reflecta exact realitatea: e un mijloc de transport elementar si atit. Cine vrea mai mult, se scarpina la portofel.
 9. Intrebarea din topic e similara cu aia: daca nu am oglinzi electrice, le pot face sa se plieze din telecomanda cheii? Pentru a face masina sa primeasca o comanda de la un device extern gen telefon mobil, trebuie sa fie capabila sa transmita si sa primeasca date, in speta de fata sa fie conectata la internet. E masina ta conectata la internet? Are tehnologia Blue Link instalata?
 10. Este doar o dovada de cit de inselatoare poate fi o statistica.
 11. Daca-mi arati pe pagina aia unde scrie 6 trepte te cred. La inceputul articolului se vede data la care a fost actualizat, e valabil si pentru 2020 iar toate S60 cu cutie automata sunt "Geartronic" (scuze dar eu sunt mai pisalog de felul meu). James, comparatia Golf cu Superb nu e relevanta decit din punctul tau de vedere. Un Superb L&ca TSI 272 se apropie de un Audi sau de o serie 5 la pret ... si in Romania bate spre 55 de mii de euro. Golful e scump ca e ultimul racnet si mild hibrid. Superb e pe exit, FL, model cu vreo 5 anisori la activ, cam nisat ca in Europa cu apa calda multi prefera masina poporului in loc de premiumul saracului in clasa medie superioara. Eu nu am greata de Skoda dar poate neamtul are in clasa asta si da banii pe Passat sau pe Audi.
 12. Cu tot respectul dar Aisin nu face cutii dual clutch. Este parte din Borg Warner care a industrializat impreuna cu VW cutia DSG la Kassel dar patratica lui Aisin este cutia automata cu convertizor. Face si CVT uri si eCVT uri dar nu dublu ambreiaj. Pe S60 e cutia Geartronic adica Aisin AT8 https://en.wikipedia.org/wiki/AWF8F35 https://www.volvocars.com/uk/support/manuals/v40/2019/starting-and-driving/gearbox/automatic-gearbox---geartronic Restul e din ciclul basculanta mea e cea mai tare, no offence.
 13. Or fi ele scurte treptele, cutia e cu convertizor clasic si daca si grupul e mai lungut, aia e. Superbul e in promotie ca e model vechi, FL si probabil nu va avea urmas. Noi avem la munca citeva si sunt masini foarte bune, confortabile, bine finisate - mult mai bine fata de Octavia, la nivel de Passat sau chiar peste, de exemplu sunt cam singurele berline medii la care am vazut trimuri de usi cauciucate in spate, nici la A4 nu mai exista asta, fata e moale, spatele e plastic gol. TSI 190 ala cica e cam lenes si consuma cam mult dar se poate tuna pina la 250 de cai lejer (eu ma uit la ce spun tunerii germani de casa ca aia stiu ce vorbesc).
 14. Daca mai stai mult dupa Volvo o sa iei din aia limitata la 180 si care nu te lasa sa depasesti viteza citita de pe semnele de circulatie. Am observat si eu ca la anumite marci (Volvo, Opel, chiar VW) motoarele de putere identica au dinamica mai slaba decit la alte marci (Alfa, BMW, Seat) deci daca vrei dinamica, e clar unde trebuie sa te uiti.#Volvo nu se cumpara pentru zvic. Seatul meu 4wd bate la demaraje orice Skoda/VW fwd cu motor si cutie similare, oarecum ciudat considerind cele 150 de kile in plus. In realitate grupul conic e un pic mai scurt si atunci masina pare mai sportiva. Volvo probabil ca da bine la emisii.
×
×
 • Create New...