Jump to content

Mihai-S

Local Mod.
 • Content Count

  650
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  13

Mihai-S last won the day on October 25 2015

Mihai-S had the most liked content!

Community Reputation

41 Good

About Mihai-S

 • Rank
  Member

Profile Information

 • Auto
  Hyundai
 • Model
  i30
 • An
  2008
 • Locatie
  Bucuresti

Recent Profile Visitors

1182 profile views
 1. Nu stiu daca accentul 2003 are aceeasi instalatie cu 2001, dar poate iti sunt de ajutor: 1.5 SOHC 2003 bord.pdf;1.5 SOHC 2003 motor.pdf 1.5 TCI-D 2003 bord.pdf;1.5 TCI-D 2003 motor.pdf Pare ca pot fi sigurantele nr. 2 si/sau 3 din habitaclu. P.S. Presupun ca sigurantele ar trebui sa fie trecute si pe capacul fiecarui tablou ... Acum am vazut ...mai apare si siguranta ROOM LP din compartimentul motor legata de problema ta. Ma rog, asta si cu sig nr 2 habitaclu "mai fac" si altceva.
 2. Nu stiu cum faci, da' le cauti mult pana le gasesti ? Uite aici, fara nume si fara numar, fara numar ... http://csb.acr.ro/descarca-cartea-de-salvare/
 3. Art. 119 - Regulamentul de aplicare Cod Rutier Conducătorul de vehicul care urmează să fie depăşit este obligat: a) să nu mărească viteza de deplasare; b) să circule cât mai aproape de marginea din dreapta a părţii carosabile sau a benzii pe care se deplasează. ART. 99 - Codul Rutier (1) Constituie contraventii si se sanctioneaza cu amenda prevazuta in clasa I de sanctiuni urmatoarele fapte savarsite de catre persoane fizice: 1. conducerea unui autovehicul in mod nejustificat cu o viteza cu cel putin 10 km/h sub limita minima obligatorie stabilita pe tronsonul de drum respectiv; P.S. Si ca o comparatie cu batranul Decret 328 (desigur, abrogat ): Regulamentul de aplicare decret 328/66: ART. 44 Conducãtorii de autovehicule sunt obligaţi: 22. sa nu circule, fãrã motiv întemeiat, cu viteza redusã, stanjenind prin aceasta circulaţia normalã a celorlalte autovehicule; în cazul când împrejurãrile impun a se circula cu viteza redusã, sa circule cat mai aproape de partea dreapta a drumului public; Parca era mai complet si mai corect in anumite situatii (gen vorbit la telefon, mers cu 50 kmn/h pe DN). Nu mai am rabdare sa o caut si in Noul Cod - dar pare-mi-se ca nu mai exista.
 4. Ce nume ? Care nume ? De unde pana unde trebuie sa-ti dai numele ca sa descarci ? Al doilea link postat de mine (daca la asta te referi), nu cere nici un nume si contine cartile pentru toate modelele Hyundai si alte marci auto ...
 5. Topic de genul "radio Erevan". "E adevarat ca Ivan Ivanovici a castigat o Lada la loto? Raspuns Radio Erevan: In principiu da. Insa nu a fost Ivan Ivanovici ci Piotr Petrovici. Si nu era masina, era o bicicleta. Si n-a castigat-o, i-a fost furata. Restul e corect." Ca sa fie treaba oabla : http://csb.acr.ro/ , http://csb.acr.ro/descarca-cartea-de-salvare/.
 6. Mda ... eu unul m-am lamurit ... "topic de facut valuri" s-atat !!! P.S. Rectific, "...de batut campii". Poate ca asa ar trebui denumit si topicul.
 7. Deviem ? Nu mi se pare, ba din contra ... atat timp cat il aduceti in discutie pe Ponta, vis-a-vis de cele intamplate, eu ma gandesc daca nu cumva topicul are un alt substrat ...
 8. Interesant ... I-ati spus-o in fata, intr-o discutie oficiala/particulara ? Unde ? Cu ce ocazie ?
 9. Legi avem ... oare ar trebui schimbate (daca da, in ce sens, bun sau rau - ce-o mai insemna binele si raul astazi ... ?), sau respectate ? http://www.dreptonline.ro/legislatie/lege_materii_explozive.php http://www.mmuncii.ro/pub/imagemanager/images/file/Legislatie/HOTARARI-DE-GUVERN/HG95-2011.pdf http://lege5.ro/en/Gratuit/gqytamrr/norma-tehnica-privind-detinerea-prepararea-experimentarea-distrugerea-transportul-depozitarea-manuirea-si-folosirea-materiilor-explozive-utilizate-in-orice-alte-operatiuni-specifice-in-activitatile-de?pid=&d=2015-11-01 http://lege5.ro/en/Gratuit/gm3tgmzw/hotararea-nr-536-2002-pentru-aprobarea-normelor-tehnice-privind-detinerea-prepararea-experimentarea-distrugerea-transportul-depozitarea-manuirea-si-folosirea-materiilor-explozive-utilizate-in-orice-al @uko - ati fost prezent la fata locului sau ...? P.S. Ma tem ca oamenii tind sa se indeparteze din ce in ce mai mult de esenta lucrurilor. Tot mai des cauta tapi ispasitori pentru a trai in liniste in propria lor ... nepasare (ca sa nu zic altfel ...ignoranta).
 10. Mihai-S

  New Elantra

  Bine, bine ... si pana la urma jantele din tabla, trimise de dealer sunt 5,5jx15-ET47 sau nu ? Si zice-se ca nu se potrivesc ?
×
×
 • Create New...