Jump to content

akon

Membri
 • Content Count

  143
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

akon last won the day on July 23

akon had the most liked content!

Community Reputation

11 Neutral

About akon

 • Rank
  Member

Profile Information

 • Auto
  Hyundai/Skoda/Chevrolet
 • Model
  I20/Octavia/Lacetti
 • An
  '21/'21/'07
 • Locatie
  Tm

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. akon

  New Hyundai i20 2020

  S au aliniat și ăștia , ținând cont că rabla era 1300€ in 2020 și acum 1500 acum, varianta Clasic acum e la același preț cu Comfort in 2020. Am o curiozitate, a descoperit cineva unde ar trebui pus bușonul de la rezervor in timpul alimentării?
 2. akon

  New Hyundai i20 2020

  Pt huse, dacă nu dorești mizerii de supermarket , poți încerca la Arad: www.huse.ro
 3. akon

  New Hyundai i20 2020

  Ca sa nu lungim discuția pe topicul nepotrivit, garanția este de 5 ani și este oferita de Hyundai , nu de service urile partenere aka reprezentanțe iar legislația prevede că le poți ocolii chiar daca mașina este in garanție. Pt evita teoretic bătaia de cap , e mai sigur sa alegi reprezentanta oficiala.
 4. akon

  New Hyundai i20 2020

  Aprox 2 saptamani. Timisoara
 5. akon

  New Hyundai i20 2020

  Eu am facut-o la service ul Kia din oras, ~600lei ulei si filtrele,inclusiv polen. Cam toate codurile sunt aceleasi ca si la modelul anterior, mai putin uleiul care teoretic ar fi 0w20 dar mie mi-au pus 5w30. Am inteles ca multe din service urile Hyundai tot 5w30 pun.
 6. akon

  New Hyundai i20 2020

  @fisman ai rezolvat ceva cu asta? Nu mai mersesem de mult timp cu masina si mi-am adus aminte de problema asta.
 7. akon

  Probleme

  Daca ai timp si nervi , documenteaza problema si trimite-o la importator. Vis-a-Vis de serviciile reprezentantei, da, de cele mai multe ori sunt de tot rahatul, doar pierdere si timp pe bani multi! Ca si verificarile alea gratuite, practic pierzi timp de pomana, ei nici nu se uita la masina. Sper ca ambreiajul nu ai de gand sa-l lasi asa, pare ca ceva nu au aliniat bine?! Ai fix acelasi ambreiaj care se monteaza de 30 ani pe masini, daca nici asta nu sunt in stare sa-l puna, ce sa mai zic.
 8. Te rog sa nu mai creezi ''indoiala'' in mintea mea, oricum incepe sa-mi dea impresia ca mai nimic nu e asamblat bine pe ea
 9. Pe Octavia am LED basic de fabrica pe scurta/lunga, adica un fel de far clasic cu bec LED si clar vad mai bine decat un halogen insa cred totusi ca deranjeaza deoarece de cateva ori am primit flash-uri.
 10. akon

  NOUL AMBREIAJ I20

  Chiar nu stiam, ma bucur ca aflam lucruri noi . https://www.valeoservice.com/en-com/newsroom/need-clutches-asian-vehicles-valeos-offering-just-got-even-bigger
 11. akon

  NOUL AMBREIAJ I20

  Ca un inside despre Valeo, la ei nu prea conteaza standardul de calitate, doar cantitate! Nu e legat de ambreiaje dar nu cred sa fie diferit in acest caz. Mai bine alegeau o firma coreeana, pe Lacetti inca am ambreiajul original si functioneaza la fel ca acum 14 ani si sigur nu e nemtesc
 12. akon

  NOUL AMBREIAJ I20

  De ce ai ales tot Valeo si de ce ai ales reprezentanta pt acest schimb? Un kit cu tot cu rulment este 4-500lei pe piata si probabil tot cam atat manopera. Sunt curios cum o sa reziste pe I20-ul meu, pana acum nu da semne.
 13. BMW a renuntat de peste 10 ani la indicatorul de temperatura apa si are ceas doar pt temperatura uleiului. Cum se numeste sistemul Mazda? Sau te referi la plecare de pe loc, un fel de lunch control cum are BMW manual?( in treapta 1 cu ambreiajul calcat nu poti acelera mai mult de 2.5k rpm la diesel pt a pleca optim). Am condus destule Mazde si n-am sesizat acest sistem. Unde ai gasit informatia ca motorul este proiectat sa reziste 200k ?
 14. 3. La nici un producator nu ai incluse piese consumabile in garantie, cum ar fi ambreiaj si suspensii.
×
×
 • Create New...