Jump to content

akon

Membri
 • Content Count

  179
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

akon last won the day on November 14 2021

akon had the most liked content!

Community Reputation

14 Neutral

About akon

 • Rank
  Member

Profile Information

 • Auto
  Hyundai/Skoda/Chevrolet
 • Model
  I20/Octavia/Lacetti
 • An
  '21/'21/'07
 • Locatie
  Tm

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Asa scump este un DPF second hand ? Cat costa nou?
 2. akon

  ENEl, e posibil sa fure?

  Masoara consumul la 24h si iti cam poti face o idee. Daca pare ceva in neregula clar poti cere inlocuire exact cum sugereaza colegul mai sus. Mai e o chestie, anul trecut aveam curent de la enel cu 0.24lei/kwh iar acum este 1.37lei/kwh. Chestii cu impulsuri si alte cele nu au nici o relevanta, doar nu baga Nenea de la citiri banii in buzunar.
 3. akon

  ENEl, e posibil sa fure?

  @uko pai e simplu sa vezi consumul real prin verificarea index-ului de la ultima citire. Pe contul online se verifica foarte usor. La Timisoara cam la toate adresele am contoare ''inteligente'' care in data de 31 trimit automat index-ul catre operatorul retelei, deci problema citirii curentului e cam rezolvata aici. Ca o mica paranteza, INDEX-ul este determinat de distribuitor(ex. e-distributie) si nu de furnizor(enel, engie, cez etc ). Am avut recent o problema asemanatoare la gaz unde au estimat absolut aiurea consumurile si am trimis INDEX direct la distribuitor. Lucrurile au decurs rapid, totul online.
 4. Nu stiu daca ajuta sau nu informatia dar cand am facut revizia I20-ului la service-ul Kia , erau 2 persoane cu Sportage 1.6d cu motoare picate. Tot asa incercau sa gaseasca o cale pt a rezolva problemele.
 5. Te salut! Ai mai pune GPL daca ai da timpul inapoi?
 6. akon

  New Hyundai i20 2020

  Probabil ca foarte mult depinde in cat timp ajungi la 160k Citisem pe undeva ca au mai fost probleme cu pompa de benzina la acest motor dar nu mai stiu daca pe FB sau un forum strain si ma gandeam ca nu cumva sa nu fie de acolo si sa nu traga bine la rece.
 7. akon

  New Hyundai i20 2020

  @cipelantra nu m-am gandit la bujii si asta din cauza ca manualul da 160k interval de schimb daca nu ma insel. La Lacetii aveam 20k interval de schimb. Are ~21k km I20-ul meu acum.
 8. akon

  New Hyundai i20 2020

  Tot mai des in ultima perioada experimentez niste balbaieli ale motorului la rece, ca si cum se ineaca. Pe scurt , motor rece, plecat, cand ajungi pe la ~ 2.5k rpm in acceleratie se ineaca( de multe ori trebuie calcat ambreaiaj sa nu moara). Face doar 1 data si apoi totul e normal. Ma gandeam initial ca poate este benzina dar am incercat vreo 3 feluri si acelasi comportament. A mai experimentat cineva acest comportament?
 9. Doar ca sa ma bag si eu in seama, pe drumurile pe care circul eu , filtrele la 15k km sunt perfect curate. Drumurile sunt destul de curate in ultimii ani iar daca nu circuli pe drumuri de tara sau locuiesti prin campuri alias cartiere rezidentiale cum le zice mai nou, nu vad rostul sa schimbi la 15k.
 10. akon

  New Hyundai i20 2020

  Covorasele de cauciuc clasice primite de mine de la dealer sunt RIGUM, nu Petex cum scrisesem intr-un post anterior. Pe ele scrie I20 2014+ deci practic sunt de modelul anterior de I20 dar se potrivesc perfect. Poate te ajuta. Ps. ar trebui sa-i intrebi direct pe cei ce vand covorase de Bayon, poate iti pot confirma, eu personal sunt 99% sigur ca se potrivesc.
 11. akon

  Pandemie...

  Daca privesc in urma nu gasesc nimic amuzant in medicina din 1970
 12. akon

  Pandemie...

  "I-am tratat cu multiple medicații, inclusiv antibiotic, dexametazonă, antiinflamatoare, Tylenol, zinc, la care am mai adăugat al doilea antibiotic, dacă era nevoie''. Astea se dau si noi, am avut covid, stiu ce se prescrie. Dar hai sa citim ce ne place si sa intelegem ca Ivermectina a salvat omenirea...
 13. akon

  Pandemie...

  Mirchou asta i-a tratat exact cum trateaza si medicii din romania. Stiri de [i]cenzurat[/i]..
 14. akon

  Pandemie...

  Inca mai dezbate cineva mizerii antivacciniste? Serios?
×
×
 • Create New...