Jump to content

daniel02gc

Membri
 • Content Count

  80
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About daniel02gc

 • Rank
  Member
 • Birthday 04/23/1976

Profile Information

 • Auto
  Hyundai
 • Model
  i30
 • An
  2008
 • Locatie
  Bucuresti
 1. Am facut revizia de 20000 de km. la service Expozitiei si m-a costat 305 lei ( filtrele si uleiul au fost aduse de mine).
 2. In prima saptamana din august am fost si eu in comuna Vidra de Sus, si am ramas placut impresionat de peisajele de pe Ariesul mic. Recomand vizitarea salinei Turda
 3. daniel02gc

  Bug or feature?

  Am avut si eu o problema asemanatoare acum vreo luna, in sensul ca acceleratia aproape se bloca si desi apasam pedala la fund masina refuza sa ajunga la viteza propotionala cu gradul de apasare al pedalei de acceleratie , ca si cum din cei 115 cai ar fi ramas doar cu vreo 50. Am mai constatat si eu acea limitare a rotatiilor dar la 2000 si numai cand masina era pe loc.Dupa 3 drumuri in Expozitiei problema s-a rezolvat si din cate am inteles s-au refacut niste reglaje pe la supape. La acest moment motorul functioneaza normal .
 4. Am ajuns pe la 11 si 25 ( cam tarziu intr-adevar) la Polivalenta. Nu mai era nimeni in parcare si nici la localurile cunoscute. Chiar nu a venit nimeni sau ati shimbat barul?
 5. Tocmai am facut revizia de 10000 de km. la Expozitiei. In total m-a costat 445 lei pentru filtru de ulei, filtru aer, ulei si manopera.
 6. Eu am stat destul. Sambata asta ma deplasez... si pe la Polivalenta.
 7. Articol preluat de pe site-ul registrului auto Folii de protectie geamuri In Ordinul ministrului transporturilor, constructiilor si turismului nr. 2132/2005 pentru aprobarea Reglementarilor privind omologarea individuala, eliberarea cartii de identitate si certificarea autenticitatii vehiculelor - RNTR 7, sunt specificate conditiile de vizibilitate pe care trebuie sa le indeplineasca un autovehicul ce circula pe drumurile publice din Romania si anume: - autovehicule trebuie echipate cu geamuri ce sunt omologate conform Regulamentului nr.43 CEE-ONU sau in conformitate cu Directiva 92/22 CEE cu modificarile ulterioare, avand transparenta de min.75% pentru parbriz si min.70% pentru luneta si geamurile laterale; - marca de omologare conform acestor reglementari, marca care trebuie sa existe pe geamuri, atesta faptul ca initial acestea au avut transparenta de min. 75% pentru parbriz si min. 70% pentru luneta si geamurile laterale. - foliile de protectie aplicate pe geamuri trebuie sa fie certificate si marcate corespunzator, iar aplicarea acestora este permisa numai in atelierele autorizate; - geamurile laterale din spate si luneta nu sunt esentiale pentru vizibilitatea din interior, cand autoturismul este echipat cu oglinzi retrovizoare exterioare pe ambele parti, insa in cazul in care acestea au o transparenta modificata fata de cea stabilita prin marcajul de omologare se urmareste ca stratul aplicat ulterior sa fie uniform si sa nu creeze distorsiuni; - modificarea transparentei geamurilor nu se inregistreaza in cartea de identitate a autovehiculului, insa atelierele autorizate sa efectueze operatiunea de aplicare a foliei colorate, trebuie sa elibereze un document privind certificatul de conformitate si licenta emisa de Organismul de Certificare Produse al Registrului Auto Roman, iar la inspectia tehnica periodica se verifica eticheta ce contine marca de omologare a geamului precum si gradul de transparenta.
 8. daniel02gc

  Cauciucuri

  De aproape trei saptamani mi-am incaltat masina cu Goodyear Ultragrip 7 + (nu sunt noi , au mai fost folosite iarne trecuta). Zapada cazuta pana acum mi-a dat posibilitatea sa ma conving de performantele cauciucului si pana acum sunt foarte multumit.
 9. Vreau si eu 1. Aztec - Steel Grey (Silver/Blue/Red). 2. Dannyboy - Silver 3. Dan_Paul - Champage Silver(nu cred ca are) sau Silver ................ *doar 1/32 4. Misu - Silver 5.daniel02gc-Silver Accent/Verna 1. flomar - gri, daca nu merge rosu 2. horiailie - albastru sau alb sau ... 3. marius.zadara - rosu (sau alb) H-1/Starex 1. horiailie - negru (sau ? )
 10. Cei prezenti nu au avut aparate foto. Eu cel putin nu le-am vazut. Ramane pentru intalnirea viitoare.
 11. daniel02gc

  Cauciucuri

  Nu am specificat care Real .Ma refeream la cel din Drumul Taberei. Intr-adevar mai sunt inca doua, numai ca i-am rugat pe vanzatori sa verifice si nu mai erau .
 12. daniel02gc

  Cauciucuri

  Multumesc pentru sfaturi.La momentul asta pot sa spun ca au fost astfel de anvelope in Real. Trebuia sa ma misc mai repede. Cum perioada rece nu a inceput inca o sa mai astept putin.
 13. daniel02gc

  Cauciucuri

  Anvelopele masinii sunt cele originale. M-am gandit la aceasta modificare intrucat trecand intamplator prin Real am vazut niste anvelove Debica frigo la dimensiunile 195/55/16 la 200 lei. Ceea ce este destul de avantajos.
 14. daniel02gc

  Cauciucuri

  Am si eu o intrebare. Pe masina am anvelope 205/55/16 dar as vrea sa stiu care ar fi partile negative pentru situatia in care as monta anvelope de iarna cu latimea de 195?
×
×
 • Create New...