Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 05/28/20 in all areas

 1. 2 points
  @Ionut.Mihai12 Multumesc pentri intentie dar , cel putin la mine, fisierele atasate sunt corupte. Nu am putut sa fac update. @Dyonissos Cred ca softul din poza, PDAS.S5ALN.EU, este pentru alta regiune geografica, alta tara sau alta marca Hyundai. Noi avem PD.EUR.SOP.............. Am descarcat si am incercat update cu fisierele postate de Ionut si nu am reusit. Saptamana viitoare revin la DAB doar pentru update NAV. Cand am facut revizia ,,electricianul responsabil cu update-uri,, era in somaj tehnic. Ultimile 6 cifre de la SOFT si FRIMWARE si primele 6 cifre de la NAV APP reprezinta YYMMDD (anul, luna ziua)
 2. 1 point
  Hai ca nu e asa de scumpa. Prima revizie la Tiriac m-a costat in jur de 600lei in 2019. Acum am cerut o estimare de cost, dar in sudul Bucurestiului (la Colina Motors) si am inteles ca ajunge la 1500lei. DA! Ati citit bine. 1500lei!
 3. 1 point
  Partea cu riscul am inteles-o de la inceput. Nu intelegeam cum pot sa descarc fisierele postate de tine. Dar pe urma am realizat ca nu eram logat pe contul de hyundaiclub si primeam eroare cum ca fisierele nu sunt disponibile. Acum am reusit sa le vad cu tot cu instructiuni. Multumesc
 4. 1 point
  Tot primacy 3 am si intr-adevar sunt zgomotoase, dar nu ma deranjeaza foarte tare. De iarna am nokian wrd 4 si sunt multumit
 5. 1 point
  Eu am taiat una intr-un piron, cand masina avea 25k asta toamna. Am cumparat un Michelin Primacy si am facut pereche cu rezerva, deci inca 2 ani voi folosi anvelopele originale. Mie imi par foarte zgomotoase( cele de iarna erau mai silentioase, am Dunlop de iarna pe 16) si cu aderenta proasta(ABS-ul intra foarte des). Chiar sunt curios de parerea altora in special despre aderenta. Ma gandesc serios sa antifonez semiaripile.
 6. 1 point
  Hikari este singurul brand japonez care îmi vine îmi minte acum. Felul în care o spui, e haios. Phillips no good, Osram no good, Hella no good, doar ce ai tu acum și nu știi cum se numește și ce model este, e bun. Dar de unde le.ai luat știi?
 7. 1 point
  Trebuie sa fi masochist sa iti iei anvelope identice cu cele care a venit masina. Zgomotoade & proaste pe franare, abia astept sa se toceasca.
 8. 1 point
  Sunt pentru Europa si pentru toate modelele Hyundai (ma rog, nu toate, doar cele de generatia a 5-a sau ceva de genul) Cred ca doar au modificat numele. Mie mi-a functionat update-ul (doar de pe card SD, de pe stick nu a vrut - cred ca e usb3, poate de aia) Cand spui ca sunt corupte fisierele, la ce te referi? Sunt fisiere torrent, ai nevoie de un client de torrent ca sa descarci continutul lor. Dar daca ne apucam sa vorbim de torenti cred ca "violam" regulile pe aici
 9. 1 point
  Exista adaptoare care te conecteaza wifi la Carplay & AndroidAuto. Sunt plug & play, pretul e destul de mare, pt mine nu se justifica. Ori las tlf pe padul QI ori il conectez la cablu usb cam tot aia este.
 10. 1 point
  Scrie clar in video ca HU trebuie sa suporte AA wireless. 99% din ele nu suporta iar acele 1% care suporta sunt unitati ultimul racnet. Videoul este despre cum sa faci enable pe telefon, nu pe HU. HU pe care se probeaza suporta AA. Intre noi fie vorba, AA wireless este un gizmo si face sens daca ai o superbaterie la telefon sau incarcare Qi in masina. Altfel risti sa golesti bateria la telefon mai repede decit ai ajunge de la Bucuresti la Mamaia. Cablul elimina aceste neajunsuri cu un disconfort minim. My 2 cents.
 11. 1 point
  eu merg cu viofo A119S, care este chiar ok. Mai am cateva neclaritati in ce priveste softul (i.e. setare, sincronizare, etc.), dar nici nu mi-am batut capul, recunosc ! Cand oi avea mai mult timp.. Dashcam+Viewer+Users+Manual m.pdf
 12. 1 point
  Uleiul proaspăt e cel mai bun pentru motor. Ca să nu cădem în extrema cealaltă (schimburi pe la 7k), îți poți seta limita de 15k sau 12 luni, care vine prima. La fel de important e uleiul din cutie, având automată.
 13. 1 point
  Ti-am atasat poze cu schema electrica de actionare oglinzi pentru Ceed 2007. Sper sa iti fie de ajutor. Oricum, as incepe pas cu pas, sa vezi care fir este intrerupt, adica de ex. verifica intre + si masa apoi intre masa si alt + luat din alta parte, motorasul alimentat separat, masa. Bafta
 14. 1 point
  Stii cum e ... poate fi o fisa de bujie care nu e bine infipta sau care scapa curent la masa ...sau nu.

Announcements

×
×
 • Create New...