Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 09/13/20 in all areas

 1. 1 point
  Chevy si eu am facut resoftare tot la aceiasi baieti ca voi, dar mare diferenta nu este, singurul lucru de care pot spune ca sunt multumit este consumul care a scazut, adica un drum pe care inainte il faceam cu 5.2-5.3 acum il fac cu 4.8-4.9, in seara in care am facut resoftare la intoarce am resetat CB de la iesirea din afumati iar in slobozia am ajuns cu 4.8, fiind seara am putut merge cam tot drumul cu 120 km/h, mai putin urziceniul media vitezei fiind de 92 km/h, timp de o luna si jumatate nu am mai resetat CB si am 7.0 dupa ce m-am fatait prin oras pe la peste si un drum de bucuresti cu taficul aferent bucurestului, etc. cred ca inainte aveam 9 cel putin vflorin cand vin in bacau putem sa ne intalnim pentru comparatie .
 2. 1 point
  2.8 ore cred si pe undeva pe la 22 E. Stiu ca strict manopera parca a facut 306 sau 308 lei cu TVA. Norma de revizie 2.8 ore
 3. 1 point
  Zona de razboi (Siria), potential conflict cu Grecia si UE, Covid, suspendarea drepturilor fundamentale, atentate teroriste impotriva strainilor ... mai spun?
 4. 1 point
  Si inca ceva, apropos de relationarea cu autoritatile si publicul larg (vecinii si concetatenii nostri): 1. Autoritati - aflat ca socrii sunt pozitivi, mers acasa unde ne-am baricadat si am sunat la autoritati... vreo 5 ore si ne-au raspus. - a doua zi, venit noaptea, sa nu vada vecinii costumele de "ursi polari" (exprimarea domnului de pe ambulanta), testat, primit a treia zi rezultate pozitive; - urmatoarea zi, s-au gasit 4 locuri laolalta si pentru noi, drept pentru care am plecat spre internare, cu gunoiul personal dupa noi, pe care l-am predat "pe ascuns" la ghena spitalului, deoarece nu gasisem pe nimeni sa vina sa il ridice "regulamentar"; - stat 10 zile in spital sub monitorizare, toata stima pentru infirmiere, asistente si medici. Efectiv, toata stima (am primit inclusiv banane si ciocolata pentru fete de la o doamna infirmiera, pe care nu le-am putut plati, banii nostri intrand la categoria "posibil virusati"); - externati, in timp ce spitalul facea stocuri de paturi si echipamente noi, pentru viitorii "clienti"; - autoizolati in casa 4 zile, din nou - noi si gunoiul (deja eram prieteni buni). 2. Vecini - anuntat colocatarii blocului ca suntem cum suntem si asigurat pe toata lumea ca nu am stranutat pe clante si butoane la lift. Reactiile au variat de la "asa le trebuie" pana la "ce cauta covizii astia sa ne imbolnaveasca". 3. Publicul larg - cand am ajuns la spital, noi 4 circulam regulamentar cu mastile pe figuri si bagajele aferente pe strada, pe langa masini, trotuarul fiind ocupat de o serie de trecatori care se plimbau pe unde aveau treaba, pe langa spital covid, fara nicio masca whatsoever. Cam asta a fost, pe scurt (de fapt, nu chiar asa de scurt). Culmea e ca noi chiar ne-am ascuns toata perioada asta si l-am luat de la soacra. Ea, la randul sau, il luase de la serviciu, unde avusese caz, iar directoarea le-a spus ca nu inchide sandramaua, intrucat colega avea bronsita, nu covidel. Si in 10 zile, s-au imbolnavit o treime...
 5. 1 point
  Revizie 180,000 km. La Proleasing motors Ploiesti. Din experientele anterioare, am hotarat sa merg cu produsele mele. Am gasit uleiul pe Emag (Shell Helix Ultra ECT AH, 5W30) si toate filtrele la Bardi Auto. In total cam 450 lei plus manopera lor 300 lei. Ei imi cereau 1260 lei cu toate discounturile daca ma duceam cu mainile in buzunare. Asa am facut revizia cu cca 750 lei. Si cu carnatareala la igienizarea gratuita a instalatiei de climatizare daca faci revizia la ei pana pe 30 Sept. Nu voiau sa o faca pt. ca am adus eu consumabilele. Dar scria pe site clar, daca faci revizia la ei, e oferta, gratis. Ceea ce am facut. Neprecizand conditionalitate verbala in scris pe site, ... au facut-o.

Announcements

×
×
 • Create New...